Kusinmys

Pappa igår morse när han skulle på motorcykeltur. 
(null)

(null)

Igår skulle Thildas kusiner, med mamma, ha en heldag på stranden i Åsa. Vi tänkte att det kunde vara mysigt att ansluta. Thilda och jag promenerade strax efter tio mot Åsa. Solen sken och var väldigt varm men det blåste också bra. 

(null)

(null)

(null)

Det var 6,3 km och det lustiga var att när vi gick i Åsa så tutade det och Frida, Emil och Arvid kom körande. Tur för oss! Visste inte riktigt vart vi skulle ses. 
(null)
(Arvid gillar inte att vara med på bild.)

Det blåste vid havet. Vi tog ett bad i de höga vågorna (brr) och satte oss sen på en handduk och åt den medhavda matsäcken. Då kom molnen och ett svagt muller hördes. Det såg verkligen ut som att regnet var nära så vi packade ihop oss och gick hem till kusinerna. 
Thilda fick också åka med en tur. 
(null)

Vi hängde hos dem och umgicks tills att mamma kom från jobbet och hämtade oss. Vi stannade en stund till och tog sedan en sväng till Gårda brygga med bilen för att kolla läget. 

Sedan hemåt för middag (lasagne och lasagnette som var kvar från dagen innan). Efter middagen tog Thilda och jag en promenad till affären för lite handling. Där träffade vi Kaj och Agneta. Thilda skrapade två lotter. Ingen vinst till Thildas stora besvikelse. 
(null)

Vi tog vägen om farfar på väg hem men han vilade nog. 

Vi gick även förbi familjen M och pratade med Moa, Mattias och sen även Melina och Christoffer. (Lite dåligt samvete för att jag inte vet om han stavar med Ch eller K. Måste kolla det.) Thilda lekte i lekstugan och hade så roligt! 

Hem för kvällsmat, läsa bok och sova. 

Pappa jobbar, jag sparar ner bilder från mobilen på
min externa hårddisk, resten sover.

 Idag ska några goda vänner komma ner hit och vi ska hänga på stranden. Så mysigt! Vi pratade om Slottskogen först men det var nog tur att vi inte gick dit. Misstänker att en del är avstängt pga Way out west? Ser fram emot dagen! Hoppas bara att molnen blåser bort. 

/C

Kommentera här: