Försök nr 2

Då gör vi ett nytt försök. 
 
Jag hade tid hos Stanley klockan tio igår för klipp och sling. När jag kom dit strax innan tio var han nästan klar med kunden före mig (fast han egentligen öppnar tio). Jag fick sätta mig och blev erbjuden kaffe, te eller vatten. Stanley kom när han var klar och frågade vad vi skulle hitta på med håret. Vi kom fram till att det behövdes färg, han ville blanda två färger och jag sa ok. De blandade färg och sen satte Stanley och hans assistent färgen i håret. Det tog sin tid trots två personer... Jag frågade faktiskt hur han skulle rekommendera mig att klippa mig om jag skulle vilja klippa kortare (några vänner har klippt riktigt kort men det lär jag inte göra. Jätte fint på dem dock!). Han tyckte en "slobb", tror jag det hette, en längre bob (page?). Men han tyckte att jag passar i långt. Kanske en dag kortare men inte just nu. När de var klara med färgen så var redan de första paketen med slingor klara, assisten tog då en blöt handduk och torkade av håret i de paketen. En stund senare fick jag gå till tvätt-ligg-stolen. Åhhh att slippa de obekväma tvätt-sitt-stolarna! Jag får alltid ont i nacken och axlarna av att sitta i dem. Han tvättade ut några paket och jag fick sen ligga kvar med de kvarvarande i fem minuter. Det gjorde ingenting alls. 😊
 
Sen tillbaka för klippning av Stanley. Det gick ganska snabbt, bara toppar och lite uppklippt. Efter det blev jag fönad, av Stanely och hans assistent. Sååå lyxigt det kändes. Jag var så sugen på att fråga om jag fick ta en bild men jag kunde tyvärr inte med det... Det gör jag nästa gång. 
 
Före. 
 
 
Den klassiska bilden i frisörstolen.
 
Efter.
 
 
Sen åkte vi direkt till flower market för att köpa blommor till fröknarna och ayin på skolan. Thildas sista skoldag idag innan jullov. 
 
Väldigt juligt, och mysigt, på flower market. 
 
 
 
Jag skriver mer om fredagen idag eller imorgon. Nu ska jag fixa klart allt inför att Tom kommer hem. Grönsakerna är hackade för tacos och jag har dukat men har en del att fixa kvar. 
 
Ha en fantasiskt fredag!
 
/Charlotte

Kommentera här: