Läsa bör man

Idag lämnade vi tillbaka alla fem biblioteksböcker (fem är max som vi får låna). Thilda var så besviken för att vi inte lånade nya. På väg till skolan läste vi en av dem. Thilda hittade på en påhittad sång som hon "läste" ur boken. Sedan låtsades hon att boken var en dator (med försiktighet). 
 
Lite kallare nu och regn, regn, regn. Så det lär väl tyvärr inte bli någon tennis i eftermiddag. Men vi får se, kan ju hålla hoppet uppe ett tag till. Imorse skickade jag in anmälan till nästa termin och vi har tänkt simning och gymnastik. Tennis får det bli igen andra delen av vår-terminen (när det förhoppningsvis är bättre väder). 
 
Idag ska jag TILL FRISSAN. Så efterlängtat. Det kommer före- och efterbilder. 😊
Jag ska ta med min Kina-bok för samtidigt som att det är skönt att sitta hos frissan kan det vara lite stressande. De gör det så noggrant så det lär ta sin tid. 
 
Jag frågade chauffören om hans åsikter om Kinas ledare och det var lite intressant. Mao osv.. Jag lär mig en hel del. Idag pratade jag med Tom och sa att föreläsningen precis börjat handla om Maos efterträdare. Tom säger namnet. Jag börjar skratta... hur är det ens möjligt? Han är allmänbildad min man. 🙂💓
 
/Charlotte

Kommentera här: