CNY

Kinesiska nyåret närmar sig, och tur är väl det. Jag börjar verkligen tröttna på den dåliga luften nu och att behöva oroa sig. Hålla sig inne. Inte kunna promenera hem från skolan.
 
Att lämna Thilda gick bättre idag och utan gråt. Dock inte enligt min plan att hon skulle lämna mig och gå in och leka.. Men ok i alla fall. Skönt!
 
Håller mig inne idag igen. Jag har dock varit och hämtat ett begagnat element som vi har köpt från en som flyttar härifrån.
 
Fick en liten släng av ryggskott nyss. Jag har känt att något varit på gång i nedre delen av ryggen de senaste veckorna och försökt göra övningar men det har tydligen inte hjälpt. Det känns ok ändå men det är nog viktigt att jag rör på mig under dagen - rätt rörelse. Crosstrainern borde väl vara bra tänker jag?
 
Idag blir det tyvärr ingen simning (för jag kan inte bada), så vi får baka istället. Jag har nämligen lovat att baka något som ska säljas på Will sale - försäljningen som är på lördag. Känner verkligen press då jag vill göra något gott. Får därför börja provbaka. Haha.
 
/Charlotte

(null)

 


Kommentarer:

1 Katrin:

När är det kinesiska nyåret & hur firar man?? 🐉🐲🎉🎈🎏

Svar: Bra fråga. Det borde jag skriva om... :)
Charlotte Karlsson

Kommentera här: