Gårdagen - del två

Vi fick snacks och sangria hos Familjen Thomas igår eftermiddag. Innan Lilla Svensken. Det var mycket mumsigt! Sen hoppade vi in i bilarna och åkte mot restaurangen. Den låg på andra sidan Torrevieja i ert område i närheten av ett stort köpcentrum (Habaneras) men inte nära havet. Det låg några restauranger (fem eller fler) i ett litet område, den vi skulle till låg in emellan husen på en liten bakgård.  (null)

Vi trodde vi hade beställt skaldjursbuffé. (Räkor) Det började med att servitören frågade vad vi skulle dricka (på engelska men han såg ut att vara från Turkiet eller något liknande) och vi bad om menyn. Men det fanns tydligen ingen meny. Vi skulle säga vad vi ville ha så skulle han svara om de hade det. Mycket märkligt. Sen förklarade han vad vi hade beställt. Det var en förrättabuffe bestående av sill, några räkor, kalla röror och bröd. Sen fick vi välja mellan rödspätta med mos eller "black & white" till varmrrätt. Jaha. 

Räkorna var frysta (kanske från Ikea), fisken (rödspättan) var kall men annars var maten god! Ordning och reda är så viktigt och inne i den lilla restaurangen såg det ut som ett kaos. Det var ändå skönt att se att det kom fler kunder som verkade vara stamgäster. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade en intressant upplevelse men mysig middag. Jag beställde rosé och då kom han ut med en hel flaska. Berättade först då att det ingår en halv flaska vin i menyn. Vi lär inte hamna där igen men det är kul att ha testat det. Tack pappa som fixade! 
(null)


På vägen hem ville alla barnen åka tillsammans så jag åkte med Thomas och Frida. 
(null)

Vi samlades hos oss efter middagen och drack vin och umgicks. 

Idag har vi varit på marknad. Berättar sen. 

/Charlotte

Kommentera här: