Gårdagens förlorade inlägg

Igår kväll skrev jag om vår eftermiddag... men när jag skulle lägga in en bild så låste sig appen på mobilen och hela inlägget försvann. Jag borde vetat det och sparat innan. Blev så trött och orkade inte starta om på nytt.
 
Så vad skrev jag då...?
 
Vi var på Zenia Boulevard. Calle gick med Thilda och köpte födelsedagspresent, Cornelia gick och shoppade och Tom och jag letade upp en foto-automat. Tom ska ansöka om nytt körkort i Sverige och behövde ha ett foto till ansökan. Efter en stund på köpcentret var vi klara och hade då lovat Thilda ett besök på Mc Donalds. Det finns ett Mc D precis vid Zenia men de hade tyvärr inte öppnat ännu så vi fick åka till Punta Prima. Det blev nuggets, pommes och glass. De hade inte så många glassar här utan verkar mer vara förtjusta i shakes.
 
Sen hem och sola, sola, sola. Thilda lekte med sin leksak på takterassen. Igår kväll var det ju marknad så strax efter fem gick jag ut för att beställa kyckling. Det visade sig att den var klar redan 17:40 så jag hann bara hem och förbereda för att sen gå ut och hämta kyckling, revben och potatis. Mums tyckte alla.
 
Efter maten gick Thilda och jag en sväng på marknaden. Tom grejade hemma, nu börjar det ju närma sig resan hem till Sverige.
 
Idag har vi varit på La Manga. Berättar mer sen för nu är maten klar. Det blev visst nuggets och pommes idag också... oops.
 
/Charlotte

Kommentera här: