Strandhäng

Imorse vaknade jag 06:30 av att Thilda ville komma upp i min säng. Hon somnade om men jag gick upp.  Jag väntade och väntade på  att mamma eller pappa skulle vakna så att jag kunde gå ut och gå. Men det var Thilda som vaknade först. Klockan var nog runt halv sju. Vi läste böcker och myste. Till slut vaknade pappa/morfar och vi tog en promenad tilll brödbutiken, "panaderia". 
(null)

(null)

Hem och åt frukost i lugn och ro. Fixade oss iordning i lugn och ro också. En sån morgon när man tar sig tid att använda plackers. Så skönt och behövligt. Använder ni tandtråd varje morgon och kväll? Jag skulle behöva det med tar mig inte tiden. Fluor-skölj också för den delen. 

Vid elva kom familjen T Andersson och vi gjorde oss redo för havet. Jag promenerade ner idag, riktigt skönt. Och kul att se hur mycket som har hänt i området. Det byggs och byggs och byggs! Oh svenskar ser man (hör man) överallt! Nästan fler svenskar än spanjorer men inte riktigt. 
(null)

(null)

Vi har njutit vid havet men när det var dags för Thilda att sova så ville hon absolut sova hemma. Ja, då fick vi gå hem. Det gick ganska bra faktiskt, trots att hon var trött... nu sover Thilda gott i soffan. Pappa vilar också, mamma läser och jag skriver här. Borde träna. Men det kommer ju en dag imorgon också. 
(null)

/C

Kommentera här: