Vi väntar

Nu kommer han snart! ❤️

Vi har haft en toppendag. Vi åkte 09:00 mot The Place för frukost. Stället vi skulle äta på hade dock stängt. De ska flytta 50 meter och var nu stängt under tre dagar för flytten. Typiskt. Men vi gick till ett annat ställe och fick en promenad på köpet. Thilda och jag hade ätit så vi tog bara en liten fika. Dock kom Thilda på att hon var hungrig så hon fick äta det som kompisen inte gillade på sin smörgås... 

Vi gick sen till lekstället. Tjejerna hade jätte skoj men bråkade också... Närmare tolv kändes det som att det var dags att åka hem. Vi åt rester av god lax från igår. Thilda somnade sen en stund, det behövde hon (även om hon inte ville...). Ayin kom och jag kunde gå till frukt- och grönsakshandlaren. Köpte lite grönsaker för TACO-fredag! Jag har även lämnat "listan" till ayin med aktiviter under sommaren. Det blir bra att hon är här och kollar till huset och tömmer luftavfuktarna. Hoppas att det blir bra. 

Vid fyra gick vi till klubbhuset och mötte Nicky och Chloé. Vi tog en glass och firade att båda tjejerna har sommarlov nu. Sen hoppade vi i poolen. Alla andra vänner var också där, de som är kvar. Väldigt roligt och trevligt. Nu är vi hemma, har duschat, dukat och väntar på att Tom ska komma. 

/Charlotte 

Vi väntar...
(null)

The Place 
(null)

(null)

(null)

(null)Kommentera här: