Älska överraskningar

Igår planerade vi en överraskning för Tom. 60 min kinesisk massage på Heavenly cloud, som ligger mellan oss och Pearl market. Jag bad chauffören om hämtning 09:45 men vi sa inget till Tom. Vi pratade i veckan om att vi kunde baka till Tom, jag tyckte kanelbullar (Toms favotrit) men Thilda röstade för chokladbollar (som är hennes favorit). 🙂 Då kom jag på att vi kunde testa "Smaka" som är ett "svensk-kaffe" som nyss öppnat. Vi har aldrig testat det förut. 
 
När vi vaknade sa Thilda "Grattis på farsdag" till sin pappa. Sen sa hon att "pappa, du måste vara klar till klockan tio för då kommer chauffören och hämtar oss". Efter frukost åkte vi. Han anade nog ingenting förrän vi stannade utanför. Lite skeptisk var han allt. Jag och Thilda gick till restaurangen mitt över för te och lek under tiden. Tom var så nöjd med massagen, som var en rejäl genomkörare. En liten dam som var stark som en oxe. Det var en väl värd investering av 188 rmb och det lär inte vara sista gången Tom går dit. (Själv är jag osäker...)
 
 
 
 
 
 
Sen blev vi hämtade och åkte mot caféet. Tom tog kanelbulle (bullar...), Thilda en chokladboll och jag blåbärspaj med vaniljsås. Tom var väldigt nöjd, Thilda också. Det var inte den bästa blåbärspajen jag ätit men himla mysigt ändå. Väldigt fint ställe! 
 
 
Efter det åkte vi hem, nu har vi tagit det lugnt hemma och funderar på resten av dagen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: