Grått och trist ute betyder tända ljus inne

Får försöka se det positivt. Sitter med datorn och skriver med ett IKEA-doftljus brinnande vid sidan om mig. Drack te och åt morotskaka till förmiddagsfika. Man kan ha det sämre. 🙃
 
Samarbete och grupparbete är inte alltid lätt. Jag jobbar med tre andra och våra bidrag är inte riktigt lika stora in i vårt arbete. Men jag tänker som min kära man sa i våras "Den som gör mer lär sig också mer". Idag ska rapporten skickas in och det ska bli skönt. (Dock långt före deadline.) Nästa uppgift i Sociala medier (och sista uppgiften för kursen) är en individuell uppgift. 
 
Jag ska fortsätta med en annan uppgift nu innan lunch. Efter lunch är planen att gå och träna, får se hur långt jag hinner med uppgiften innan maten. 
 
Otvättat hår och redo i träningskläder. (Och min goa tröja som vi köpte för 100 rmb på Pearl market för några veckor sedan. Den är redan flitigt använd och väl värd pengarna.) Sladden går ner i "källaren"/förrådet under trappan till luftavfuktaren som är på idag. Med regn kommer fuktigare luft både ute och inne. 
 
Denna bok lånade vi, bland annat, igår på biblioteket. Jag läser den med glädje flera gånger om dagen. När vi har lånat böcker läser vi på väg hem i bilen. När vi lämnar tillbaka böcker läser vi på väg till skolan. Mysigt!
 
Thilda kan själv. Hon vill gärna vika sina kläder och borsta sina tänder själv på kvällen. När hon vill så kan hon! (Även om jag hjälper till med tänderna så klart.)
 
/C

Kommentarer:

1 <svärmor/farmor:

Fan vad fin THILDA ÄR!

Svar: ❤️❤️❤️
Charlotte Karlsson

Kommentera här: