Inte speciellt blond längre

Snålheten (sparsamheten) i mig har gjort att jag bokat en klipptid först den 7 december. För att vara hyfsat blond till jul, nyår och födelsedagsfirande. Jag klippte mig och gjorde slingor i Sverige någon av de första dagarna i augusti så det var ett tag sedan nu. Inte konstigt att jag inte är blond längre... Jag blev tyvärr inte nöjd sist jag var hos frissan. Färgen satt inte i tillräckligt länge så håret var gult redan när jag gick från frisören och eftersom tiden tydligt tog slut så blev inte håret blåst helt torrt.  Jag vet att jag har mycket hår men betalar hellre mer och får en ordentlig behandling.  Avskyr att sitta i stolen och känna av hur frisören är stressad och tycker att det tar för lång tid. (Det har hänt ett antal gånger...) Sen betalar jag ju helst så lite som möjligt. För en bra behandling. 😄
 
Nu (i dec) ska jag klippa och slinga mig hos Stanley och han (och hans assistenter) är så noggranna. Det tar nästan för lång tid. 😆 Aldrig är man nöjd. Men en väldigt fin behandling får man. 
 
En bild med tvätten hängande i bakgrunden, för att visa färgen. Inte direkt naturligt blond.
 
Något lite lustigt som jag såg innan inuti min tröja. Det står med stora bokstäver "SIZE SMALL" längst ner men storleken är M (enligt den lilla lappen längst upp).  
 
När det gäller årstider så älskar jag sommaren! Men även December-månad. Nu har jag kommit på att jag längtar till, och uppskattar, hösten också. Men det beror på "Bonde söker fru". Så mysigt program ju. Älskar att titta tillbaka på den svenska, gröna, sommaren. Nästa år blir våren spännande också för då kommer "Ensam mamma söker". Haha, kan inte bli bättre. 
 
Nu ska jag återgå till något annat.
 
Fredagsfeeling idag förresten!
Thilda ska testa Kung Fu för första gången i eftermiddag och ikväll kommer Tom!
 
/Charlotte

Kommentera här: