Kom igen mamma

Bästa stunden på dagen är på morgonen när Thilda vaknar. Antingen ropar hon eller så väcker jag henne och sen myser vi lite innan vi går ner. Det är underbart med närheten, värmen och lugnet. Låt det hålla i sig i många år till (innan hon inte vill vakna, gå upp och så vidare...)
 
Idag var vi på skolan 07:45 och när vi kom in till kapprummet sa Thilda - överlycklig - "Kom igen mamma. Jag är den första i klassen idag" Sen kom några kompisar som åker buss strax efter och Thilda hejade glatt på dem. Sen sa hon till mig "mamma, Samantha är min bästa vän". 
 
Vi vinkade innan jag gick.
 
Idag regnar det så det tyvärr ingen promenad hem men jag fick chans att prata med chauffören på väg hem istället. Fick lite tips inför 11/11, double eleven, som är Kinas "Black Friday". Vi ska shoppa på Taobao och det är ju bra att förstå hur man ska göra på bästa sätt (för att få de bästa priserna). Hihi. Ska fundera på om vi behöver något också... Chauffören sa att vanligtvis så tar det 1-4 dagar att få ett paket men efter 11/11 kan det ta två veckor. Minns den tiden förra året då det låg paket över hela trottoarerna utanför utkörningsställena. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Såg din fråga om rubriker.
Håller med Marie om att det är spännande som det är.
Det som jag blev lite nyfiken på var Kinas historia som du skall läsa om. Gärna ett inslag om det senare.
Ha d
Farsgubben

Svar: Tack pappa! <3 Då ska jag ha det i åtanke, tack för tipset!

Kram C
Charlotte Karlsson

Kommentera här: