Ovanlig trötthet

Igår efter lunchen blev jag så trött. Jag satt och skulle gå igenom uppgiften i Crosscultural management (IKEA entering Russia) men jag höll på att somna. Så trött! Jag funderade på varför och kom fram till att jag inte hade tränat. Jag brukar försöka gå hem från skolan och sen träna lite styrka hemma men igår var jag på möte och tog sen bilen hem. I helgen tränade jag inte heller och inte i fredags. Förutom de vanliga promenaderna i helgen men inte speciellt många steg. Idag gick jag hem och har tränat lite styrketräning så nu ska vi se hur det blir i eftermiddag. Väldigt intressant. 
 
Jag sov sådär i Thildas säng, den är nog ännu hårdare än vår. Men Thilda sov så gott! Hon sa imorse "mamma nu ska jag fortsätta sova i min säng. Du ska sova där också och när pappa kommer hem så sover han på sängen under." En utdragssäng som kanske syntes på bilden igår. Haha, vi får väl se. 
 
Jag har nog inte lagt ut bilderna från när vi målade i söndags (eller så har jag det, men då kommer de igen...) Thilda ville leka en lek i söndags - "Three colour challenge". Man skulle blunda och välja tre färgpennor, sedan måla något. Vem som vann bestämde Thilda, vet inte riktigt på vilka grunder. Men sista gången vann jag i alla fall. Jag målade en blombukett och Tom målade en pansarvagn. (Eller något i stil med det. Pansarbandvagn kanske.)
 
 
 
Sen kunde man låna färger av varandra också. 
 
"Wow vilken fin gubbe sa jag". "Det är en APA sa Thilda". 
 
Play doh pysslade vi lite med också. Det var en mysig, regnig, söndag. 
 
Men nu ska jag forsätta att läsa, och skriva, om ritualer. (Kursen "Ritualer, fester och evenemang.) Kursen har ingen litteratur som man är tvungen att köpa, vilket är bra ekonomiskt. Men jag kan sakna att kunna bläddra och stryka under. Inte så van att läsa på datorn. (Gammalmodig...)
 
/Charlotte

Kommentera här: