Pyjamasdag

Jag har nog skrivit tidigare om Thildas "Book week" i skolan. Och att de skulle ha en pyjamasdag. Idag var det dags och Thilda valde sin onepiece som hon fick av Calle i julklapp förra året. 
 
 
 
Hon var väldigt nöjd och spänd inför dagen. Hon sa till mig innan jag lämnade "mamma idag hinner jag inte vinka till dig för jag vill gå in och leka med sakerna som fröken har tagit fram". 🙂 💓
 
Förresten så hände något olustigt imorse. Thilda hejar ju alltid glatt på sina klasskompisar på morgonen. Idag kom Lilly, som har facket brevdid Thilda, strax efter oss. Thilda sa "Hi Lily", inget svar. Thilda tittade på mig och jag sa åt henne att försöka igen. "Hi Lilly" fortfarande inte svar. Jag sa "HI LILY" men hon svarade inte. Då frågade jag om hon inte pratar idag och hon skakade på huvudet. Jag sa till Thilda att inte bry sig om henne. Barn kan vara hemska. Usch! 😢 Hur hanterar man det? (Hennes föräldrar var inte där eftersom hon åker buss.)
 
Jag skriver på min uppsats om IKEA i Ryssland. Ska ta en PW när städningen kommer vid ett och sedan åka till skolan strax efter två. För att läsa bok/böcker för Thildas klass. Det blir mysigt. Tennis i eftermiddag och idag skiner solen så idag ska det inte ställas in. (Tror att de tvingats ställa in pga regn tre gånger under den senaste månaden.)
 
/Charlotte

Kommentera här: