Halloween är stort - Boo-ing

Knappt två veckor kvar och alla pyntar för fullt. Boo-ing startade redan för en vecka sedan. Här kommer "instruktionen" som kom i Green Valley Villas-chatten för någon vecka sedan.
 
Vi fick tidigt en påse utanför dörren och fick göra ett spöke och sätta upp på brevlådan. (Trots det så har vi fått en till påse godis efter det.)
 
På lappen stod det att vi skulle göra 4 nya påsar och lämna vidare... Vi gjorde en, fast den var rejäl. Några olika godisar, choklad och så vidare och även några läskiga spindlar och andra djur. Sen lämnade vi även vidare den andra påsen vi fick. Igår gick vi ut i mörkret och ringde på två dörrar och sprang och gömde oss. Thilda tyckte att det var jätte roligt! Det gällde ju att titta först så att de inte redan var "Boo-ed". Det andra huset öppnade dörren och sen stängde den igen, utan att se påsen, men de hittade väl den imorse om inte annat. 
 
Jag är inte så bra på att pynta men glada amatörer som vi är så gjorde vi ett försök igår med de saker vi hade hemma från förra året. Thilda och jag samarbetade och det var väldigt mysigt! Vi är nöjda med lagom. 
 
Chauffören hajade till när han backade in på parkeringen igår kväll. Haha. 
 
 
 
Fredag den 26e oktober är det fest i klubbhuset för barnen, sen Trick or Treat. Det blir roligt! 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Camilla:

Så roligt det låter😃Jättefint ni pyntat👌Vilma har suttit länge och tittat på spindeln och skelettet och undrat om de är riktiga☺️😂

Svar: Söta, goa, Vilma! Helt relevant fråga tycker jag. :) Vad svarade du? :) Tack!
Charlotte Karlsson

Kommentera här: