Inte alltid stark

Jag brukar ju ibland skriva att jag känner mig stark men idag känner jag mig faktiskt svag. Gick hem från skolan och det gick hur bra som helst men när jag skulle göra mina styrkeövningar hemma så kändes inte kroppen som vanligt. Svag. Jag får nog ta en c-vitamin boost idag och ta det lugnt. Det blir nog bättre till imorgon! 
 
Strömmen kom tillbaka efter en minut igår sa Thilda, osäker på om det var exakt en minut men de gick nog inte så länge utan. :) Spännande för barnen. Thilda spekulerade i vad som kunde hänt. "Kanske någon klippte av fel kabel. De skulle klippa av den röda men klippte fel". :) Kan tänka mig att det är ett stort samtalsämne i klassen. 
 
När vi kom hem igår gick vi en sväng till Thildas kompis för lek. Mysigt! Eftermiddagarna och kvällarna går alldeles för fort! Korv och bröd till middag smakade riktigt gott. Korv (med skinnet borttaget) och pasta till Thilda, hmm. 
 
Mindre träning betyder mer plugg idag och det behövs. Jag förbereder frågor för ett "seminarie" vår grupp om fyra personer ska ha online inom en vecka. Vi ska träffas online och ha ett en-timma-långt-möte och prata sociala medier. Jag var tvungen att beställa en web-kamera igår, hoppas att den hinner komma. Vi ska samtidigt skriva i ett gemensamt google docs-dokument. Det kan bli spännande. 
 
/Charlotte 

Kommentarer:

1 Anonym:

Man känner sig svag ibland, bry dig inte så mycket, det kommer tillbaka.
Igår gick det trögt att cykla hem mycket vind och punka 🤨 som jag märkte när jag kom hem. Cykel på verkstad, så idag testar jag bussen.
/Marie E

Svar: Du är riktigt stark som cyklar varje dag. Så imponerande! Trist med punka, hoppas att det är löst snart. Hoppas att det gick bra med bussen också. Kramar C
Charlotte Karlsson

Kommentera här: