Mat-upplevelse

Fast rubriken stämmer inte riktigt. Det var inte maten som var upplevelsen. Vi hade bokat bord på Thai-restaurangen igår klockan sex (bokade varje kväll under hela vistelsen för att vara säkra på att få äta så tidigt som möjligt. De öppnar först sex.) 

Tom säger att jag har långa armar, jag är benägen att hålla med. Då når man även i de höga skåpen, utan pall. 
(null)

(null)

Vi fick välja mellan vanlig sittning eller Thai-sittning. Thai-sittning var bord nedsjunkna i golvet, eller hur man nu ska förklara det. Vi satt på kuddar på golvet och fötterna stack ner i golvet. Häftigt! 
(null)

Vi fick en thailändsk förrätt som var ett blad som man skulle fylla med; jordnötter, kokos, chili, sås. Grön mango, lök och ingefära. Väldigt spännande smaker. 
(null)

(null)

(null)

Thildas mat. 
(null)

Än så länge har vi inte ätit något som är bättre än det vi ätit på Koh Lanta. Saknar maten där faktiskt. Inser nu hur fantastiskt god den var! Kycklingen här är lite som den i Kina. De tar hela kyckling och hugger den i bitar... sen slänger de bitarna i maten. Nja, föredrar lite mer kärlek i den processen. Eller något. Men gärna små, perfekt uppskurna, filebitar. Definitivt ett i-landsproblem men det är ju lätt att jämföra med maten på Koh Lanta. 

En himla mysig kväll! Vi var hemma innan åtta och sov alla innan tio. 

/C

Kommentera här: