Nästa steg i simningen

Igår hade Thilda en annan coach på simningen och det var coach Dale från tennisen. Det är kul med lite variation och få göra andra saker. Igår fick de simma (crawla) en bit utan flythjälpmedel. Det har de i och för sig gjort innan, men kul att se utvecklingen. När de hade flytplattan innan och "sprattlade" med benen och simmande med en arm i taget snurrade Thildas ena arm framåt men den andra bakåt. Det är inte lätt det där med koordinationen. Att tänka på armar, ben och samtidigt andas. Jag förstår henne helt! 
 
På slutet fick de dyka och det var första gången. Det var jätte kul att se. Tjejerna var jätte modiga. Thilda var lite tvekande och ville hellre komma i med benen först men tredje försöket blev bättre. Häftigt! (Jag vågar själv inte dyka från kanten men det tänker jag inte berätta för Thilda...)
 
Thilda var helt slut efteråt och vi hade en väldigt lugn kväll. 
 
På väg till skolan köpte jag en blomma och ett kort till grannen. Farfarn till barnen gick tragiskt bort i Malaria (64 år gammal (ung) och väldigt stark och pigg) för någon vecka sedan och de kom tillbaka till Shanghai i tisdags. Det är tufft att behöva lämna resten av familjen i Holland och åka tillbaka hit, tufft att vara så långt hemifrån. <3 
Vi är inte jätte nära dem men ville visa vårt deltagande och att vi tänker på dem!
 
(Chauffören frågade vad blomman kostade och gissade på 200. Den kostade 50 rmb.) 
 
På väg till simningen cyklade vi en sväng. 
 
/Charlotte

Kommentera här: