Tid för ny ansökan

Insåg att det bara är några dagar kvar av ansökningstiden till vårens kurser. Jag sitter och går igenom listan med kurser - 1046 stycken. Det finns allt möjligt skoj! Får se vad jag bestämmer mig för att söka... sen får vi se vad jag kommer in på. Mitt första val är "Arbetsmiljö och stress" men då har jag bara gått igenom de första 20 kurserna i listan. Kanske prioriterar bort den kursen när jag väl är klar, allt handlar om prioritering. Men visst låter det intressant!?
 
Vädret idag och i veckan. Det blir svalare och idag var första dagen som Thilda ville ha långärmad tröja på sig i skolan. 
 
 
Imorse sa Thilda till mig "mamma, idag ska jag vinka till dig vid fönstret", men jag fick vänta förgäves. Fröken kom med två "hårmodellshuvuden" (eller vad heter det?) precis innan jag gick och de stal Thildas intresse. Haha. Så glad att det inte är några problem att lämna henne längre! <3
 
Chauffören var orolig när jag sa att jag skulle gå hem - "rain". Jag sa "no rain now" och att jag hade mitt paraply med mig. Men det syns ju tydligt på prognosen att det inte skulle regna efter 08:00 och det gjorde det inte heller. Men inte heller en stor sol... Moln men skön och frisk luft. 
 
Ha en bra tisdag!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: