Tre bitar morotskaka hjälper

Eftermiddagen igår blev sämre än förmiddagen... 
Det var jätte mysigt att hämta Thilda! Vi kom hem och jag fick för mig att slänga ihop en morotskaka innan tennisen. (Jag hade en halv Philadelhiaost i kylen.) Thilda tittade på Ipaden. Jag bad henne snällt tre gånger att byta till tennisenkläderna, hennes svar var "Nej" varje gång. När vi skulle gå blev det bråttom och jag fick klä på henne. Där rök hennes chanser till mer Ipad och TV för dagen. Puh!
 
Tennisen var rolig och efter det ville Thilda så gärna gå till lekplatsen med sin kompis. Vi gick dit och Thilda ville gå till innelekrummet. Det fick hon inte eftersom vädret var bra och luften likaså (och innelekrummet är inte speciellt trevligt och mer för bebisar...) och sen gick det bara utför. Kompisen föreslog flera saker att göra men Thilda sa nej och sprang ifrån henne. Kompisen sprang efter. När de väl kom tillbaka sa jag att "då går vi hem", men det ville inte Thilda. Hon är för tung att bära hem nu också.. och snabb också. Det blev inte alls bra i alla fall. Gråt hela vägen hem. Antagligen var Thilda trött efter veckan, och jag också. En typisk "dålig-mamma-dag".  Kvällen blev bättre och efter superduperGOD mat och tre bitar morotskaka hade jag lugnat ner mig. Vi gick upp och läste böcker efter maten och Thilda var fortfarande vaken när Tom kom hem halv nio. Thilda hade svårt att varva ner och jag gick ner en sväng men gick sen upp och la mig med henne och somnade tidigt. 
 
Lax, potatis, morötter, soltorkade tomater och ost i ugn. Yummy! Det var tusen gånger godare än det ser ut. 
 
Tom lämnade Thilda imorse och jag har pluggat. Nu ska vi snart gå en sväng och äta lunch tillsammans, passa på att få lite tid bara vi två. Sen blir det hämtning av Thilda och förberedande för Halloween-fest. Thilda har sett fram emot den här dagen länge!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: