Ligger lite efter

Sa just imorse "undrar om jag bloggade imorse?", men det gjorde jag nog inte. Har en del att ta igen. Dagarna går alldeles för fort och jag blir alldeles veckovill. 
I söndags var vi på Yu garden och Tianzifang. 
(null)

Vi passade på att äta glass medan Marie och Christer gick in i trädgården. 
(null)

(null)

Middag på Geneva.
(null)

 Igår åkte Marie, Christer och jag med chauffören till Shanghai tower. Det tog 20 min dit vilket var helt otroligt. Ingen trafik eftersom det var helgdag. Vi var där 08:00 för då sa guideboken att det öppnade, men det öppnade 08:30. Jag väntade på Starbucks med min skolbok medan M och C åkte upp i tornet. Thilda var hemma och umgicks med Tom. Efter tornet, som de verkligen uppskattade, så gick vi en sväng i området och tog bilder. 
(null)

(null)

(null)

Sen blev vi hämtade och åkte till den stora fejkmarknaden för 30 min effektiv shopping. Sen hem och åt lunch. Efter lunchen, som vi åt ute på terassen, så gick Thilda, Marie och jag till flower market. Tom och Christer gick till Pearl market. Skönt att röra på sig lite. Till middag blev det köttfärssås och pasta hemma. 
Myskväll. 
(null)

Det var fint vid klubbhuset igår kväll. 
(null)

Imorse 08:20 åkte första "lasset" till tågstationen. Mot Peking! 
(null)

(null)

(null)

Nu sitter vi på tåget. 3h och 15 min gjorda av 4,5h. 
Svalare i Peking och molnigt. Lämnade ett soligt och fint Shanghai. Hoppas att vi har med tillräckligt med kläder. Ser fram emot en eftermiddagen och morgondagen i Peking. 

/Charlotte 

Kommentera här: