Tassande fötter

Igår når jag släckte ljuset hade både Thilda och Tom somnat. Jag hann knappt släcka innan jag hörde ett ljud av någon/något som tassade fram. Jag tänkte att det var en liten ödla (vi såg minst tio stycken på väg till vårt rum). När jag sedan hörde ett högt "duns"/"thump" på väldigt nära avstånd slängde jag snabbt på mig glasögonen och tände ljuset. Såg en stor skalbagge/insekt på Toms kudde, väldigt nära hans huvud. Rusade runt sängen för att vifta bort den. Han vaknade och tyckte att jag såg helt vild ut. Tom hämtade papper och försökte fånga den men den var så snabb och gömde sig bakom sänggaveln. Vi såg den inte och den kom inte fram igen. 
(null)

(null)

Tom somnade om. Jag googlade och kom fram till att det antagligen var en kackerlacka. De gillar fukt, mat och mörker. Jag gick upp och stängde alla våra väskor. Ställde ut fruktfatet som vi fått på balkongen. Släckte inte lamporna så vi sov med ljuset tänt inatt. Såg/hörde som tur var inget mer från kackerlackan. Idag gick vi till receptionen och bad dem ta bort den. Osäker på om de förstod men jag hoppas det. Jag hade kunnat ställa till en scen men Tom var väldigt snäll och trevlig. Haha. Jag vill ju ha bevis på att den är borta om jag ska kunna släcka ljuset inatt. Det är väl inte så konstigt. 

En annan lustig sak. Det brukar ta en hel evighet att ladda min telefon och laddaren blir väldigt varm. Här gick det jätte fort. Då vet jag i alla fall att det inte är laddaren som är felet.

/Charlotte

Kommentera här: