Jag säger det inte till Thilda

...men jag kan skriva det här. Fy vad tråkigt det är att Thilda inte ligger in min (vår) säng. i helgen bestämde vi att Thilda skulle testa att ligga i sin säng en natt denna vecka. Imorse sa hon att hon tyckte att hon skulle testa ikväll. Hon har pratat om
det idag och berättat för vänner. När det var läggdags var hon lite ledsen, men sa inte varför. Var också himla trött.  Vi duschade, pratade med pappa och tände sedan mysbelysning i Thildas rum. Vi läste Harry Potter till Thilda somnade vid tjugo över åtta. 
(null)

Vi har varit ute mycket idag. Lekt på lilla lekplatserna. Agneta grävde ner Thilda. 🙂
(null)

Jag gick under tiden hem för ayin började klockan två. Ayin gick till lekplatsen för att leka med Thilda. Jag skulle gå till gymmet men annat kom emellan. Det slutade iaf med 20 min på crosstrainern och lite styrka, bättre än inget antar jag. 

Thilda är väldigt nöjd med dagen! Min dag har fortsatt lite i samma stil som den började men underbart med sol och att kunna vara ute. 

Något att fira idag är att Thildas syster fyller 21! 🎈Hipp hipp hurra för Cornelia! Thilda pratar ofta om sina syskon och skryter för sina kompisar. 
(null)

/Charlotte 

Kommentera här: