Med kniven på strupen

Inköpskursen går som sagt i två-veckors-moduler. Denna modul har vi jobbat med via en extern utbildningssida och fått massa information om hela processen. Vi skulle sedan göra ett test med 10 frågor, 10 av 10 rätt svar krävdes för att klara denna modul. Jag gjorde testet idag efter lunch. Jag fick endast 8 rätt. Besvikelsen var stor. Jag gick upp och duschade för man var tvungen att vänta 15 min innan man kunde försöka på nytt. Jag gjorde det igen och fick 9 rätt. Det jag gjorde fel var att jag läste quantitative istället för qualitative. En kuggfråga... jag var så stressad. Nu då, jag blev ännu mer stressad och råkade då starta testet igen fast jag bara hade 15 min innan jag skulle åka och hämta Thilda. Jag kom igång men fastnade på en fråga som jag inte hittade svaret på någonstans i mina papper. Jag var tvungen att åka för att hämta T. Tog med mina papper och läste, läste, läste i bilen. Hittade inget. Googlade, hittade inget. Ringde Tom i panik men han svarade inte. 
 
Thilda var glad och nöjd med dagen. Hade med massa böcker hem från biblioteket. Thilda lekte med pyssel hon gjort på skolan hela vägen hem. Jag fortsatte googla men hittade inget. Tom ringde och han kunde tyvärr inte heller hjäpa mig. (Fusk att fråga sin man/googla?)
 
Jag satte mig och fortsatte när vi kom hem, medan pastan kokade på spisen. Jag fick ihop övriga frågor och hittade till slut det sista svaret på sista sidan.. Skickade in och höll alla tummar och tår. Alla rätt! Dubbel-puh. Det var mitt sista försök. Vilken lättnad. Sen åt vi middag och sen simning. 
 
På väg till simningen.
 
Vi tog en onsdagsglass. Lyx!
 
/Charlotte

Kommentera här: