Ny slaktare

Igår efter lunch tog vi en promenad/cykeltur och tog en omväg (till Thildas glädje när hon insåg det, haha) till Pines. Vi gick mot Zoo men svängde vänster innan och kom in på en gata som vi ofta åker förbi men vi har aldrig gått och tittat vilka små butiker som ligger där. Det har nämligen pratats om en ny fransk slaktare som ska ligga där. Det fanns en slaktare på andra sidan gatan när vi flyttade hit men den fick stänga för något nytt skulle byggas på den platsen, antagligen är det samma slaktare. Det såg fint och fräscht ut. Så mycket smidigare än att ta sig till Swiss butcher så där lär vi nog hamna igen. 
 
Vi svängde sedan vänster igen och gick förbi vår gate, mot Pines. Handlade och gick sedan hem igen. Thilda bytte till sin sparkcykel. Idag ska vi nämligen på Zoo och där får man ta in sparkcykel men inte cykel... Så Thilda behövde öva lite på sparkcykeln. Men det gick ju jätte bra. Jag frågade Thilda och hon skulle orka åka på den hela eftermiddagen men då sa hon "men mamma, om jag är trött så kan jag bara sätta upp båda fötterna på sparkcykeln och vila lite". 
 
 
Vi gick till lekplatserna, började på den lilla men hamnade sedan på den stora. Var ute och lekte mellan halv fyra till halv sex. Underbart! Först hade Thilda ingen kompis där så jag fick jaga runt henne, eller hon jagade runt mig. Puh! 🙂 Men sen kom några kompisar och de hade ovanligt roligt! Annars brukar det alltid vara något som händer men det funkade så bra igår. 
 
Thilda låtsades att hon satt på ett tåg och åkte till Taizhou, till pappa. ❤
 
Idag har Thilda en playdate bokad med en tjej som hon lekte med igår och i eftermiddag ska vi som sagt till Zoo med vänner. Ikväll kommer Tom och jag måste ju även packa under dagen. Svårt att veta vad jag ska packa, vet ju inte om den där prognosen stämmer... 31 på fredag och 33 på fredag säger den nu. Puh 😅
 
/Charlotte

Kommentera här: