Once in a lifetime?

Vi hade en bra dag igår! Trots brist på öl. 😉 Men lika bra det för det var inte helt lätt att komma till en toalett... Tur att vi hade hörselskydd, Thilda sina kåpor och jag köpte öronproppar på väg in. Jag skulle köpa två par och hon sa 30 rmb? Inte gratis direkt. Jag gav henne 10.. hon visade att hon ville ha mer men slängde även på mig fler öronproppar - fyra par helt plötsligt. Haha, jag gav henne ett par tillbaka och betalade 10 till. Sen var det bra. Dock använde Tom inte sina och det störde mig lite... men han är ju en vuxen man så jag kan inte tvinga honom. 😅 Men det kommer störa mig ännu mer senare när han sitter där med en tratt på örat för att höra vad jag säger. Eller ännu värre, skippar tratten för att han inte bryr sig om vad jag säger. 😆
 
Jo, en rolig sak. Helt plötsligt dyker in Volvo-kollega upp med sin familj. De satt på raden framför oss, nästan framför oss. Världen är liten. 
 
 
Mums, pizza. 
 
 
 
Ett av de holländska sällskapen. 
 
 
 
 
Det blev ett litet projekt att komma därifrån. Gå, gå gå och sen knö, knö, knö för att komma ner på metron. Efter en station gick vi va och hittade chauffören. Vid fyra var loppet slut och strax innan sex släppte chauffören oss på Geneva. Men solen sken och människor var glada! Sen var det en väldig fördel att det var på eftermiddagen. Något annat är att ta sig ifrån en stor konsert eller så när det är mörkt. 
 
 
Alla människor syns kanske inte?
 
Kul att ha sett det, speciellt eftersom det var det tusende loppet. 
 
/Charlotte

Kommentera här: