Saknade inspiration

Imorse när jag lämnade Thilda tänkte jag att "hmm, vad ska jag skriva om idag? Ska jag ta ännu en selfie..?". Jag kanske måste hitta på mer saker och uppleva mer för att ha nytt att skriva om. 😊 
 
Men vi hade en väldigt mysig morgon. 05:45 vaknade Thilda och ropade på mig. Jag gick in till henne och vi myste en stund. Hon "gjorde instrument" av allt möjligt. Gjorde kudden till en trumma och "krafsade" lite på brädorna på sängen för att få ett annat ljud. 
 
När vi kom till skolan berättade fröken att Thilda hade lärt klassen svenska igår. Då kom Thilda på att vi glömt skicka bilder från helgen i Xian till fröknarna. Hon sa "mamma, kan du skicka bilderna redan i bilen på väg hem? Snälla!" Hon vill gärna stå inför klassen och prata om vår helg. Jag är så glad för det! Vi tog även bilder för ett tag sedan på Thildas lego-byggen och då sa hon imorse att de kan vi spara lite. Kanske kan hon visa dem i year 1. Men det kan vi nog göra om några veckor. Himla nyttigt!
 
Jag skickade bilderna från Xian på väg hem. 🙂
 
Nyss fick jag denna bild av fröken. 
 
Stolt mamma!
 
Det regnade som sagt nu på morgonen så jag åkte bil hem. Idag ska jag skriva på min business opportunity model i entreprenörs-kursen. Jag har även mailat min kollega i ledarskapskursen för vårt samarbete funkar sådär just nu... Jag föreslog att vi hörs på Skype för att prata igenom det. Vi får se vad  hon svarar.
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: