Skjorts-väder?

Jag hade läst på prognosen att det skulle bli 26 grader idag och därför satte jag på Thilda skjorts. Såg dock på termometern innan vi åkte hemifrån att det bara var 12 grader ute. Thilda sa när vi hoppade ur bilen vid skolan "men mamma, varför satte du på mig skjorts? Det är ju svinkallt!". Hmm. Men det blev varmare under dagen. 24 grader nu och jag kände att jag får sätta på mig skjorts jag också eftersom jag klädde Thilda så. 

(null)

En uppdatering på mitt penga-problem. Chauffören och jag kom till banken. Jag hade försökt förklara mitt problem för honom men jag tror inte att han förstod. Som tur var hittade vi en banktjej som kunde engelska. Hon sa att de kommer räkna pengarna i bankomaten och om det finns extra pengar kommer jag få dem. Och att de troligtvis kommer ringa mig. Om 3-5 bankdagar får jag dem. Förhoppningsvis. 

Jag passade på att fråga om appen. Jag fick hjälp med vilken jag skulle ladda ner och fick sedan gå till övervåningen och ta en ny kölapp. Många signaturer på papper där det stod på kinesiska. Jag frågade vad texten sa och killen blev till slut irriterad. Han sa bara "sign". Men nu har jag appen så att jag kan se mitt konto. Jippie! Vi får se om mina pengar dyker upp om några dagar...

Via Carrefour på vägen hem och har nu köpt lite påskgodis inför helgen. Thilda ser så mycket fram emot besöket från påskharen. 

/Charlotte 

Kommentera här: