Upp som en sol...

Och ned som en pannkaka. Eller vad säger man? 

Dagen började strålande men sen vid lunch vände humöret. Utan någon anledning. Jag åt min lunch ute i solen så ingenting alls att klaga på. Men men det är väl bara att acceptera att kroppen bestämmer själv ibland. Imorgon vaknar jag nog på rätt sida igen. 

Hämtade lilla solstrålen på skolan. Idag sa fröken att det var första dagen som Thilda inte sovit i skolan. Hon var trött nu på eftermiddagen och somnade två minuter över åtta. Till Harry Potter. Jag är nyfiken på att läsa vidare. 
(null)

Så här mysigt har Thilda det i soffan varje morgon innan frukost. 
(null)

Förresten har jag glömt en sak angående kalaset i lördags.  Jag var ju där klockan sex, enligt avtalad tid, för att hämta Thilda. När Thilda såg mig blev hon såå besviken. Inte redo att gå hem, födelsedagsbarnet skulle precis öppna presenterna. Mamman sa att hon kunde följa barnen hem efter kalaset. Vilken lyx. Jag gick igen utan att säga till Thilda. 

När vi satt och åt middag senare frågade jag Thilda om hon blev ledsen över att jag hade gått utan att säga till henne, hon svarade "Men mamma. Ibland har man så roligt att man glömmer sin mamma". Haha. Hon är för go. 

Njut av dagen och kvällen!

/Charlotte 

Kommentera här: