Vissa möten ger energi och vissa inte

Dagen började bra med att vi inte behövde ställa klockan! Vaknade tidigt ändå vilket är väldigt skönt, jag gillar tiden på morgonen. Vi åt frukost och gick sedan mot Geneva där det är Coffee morning varje vecka. Jag brukar inte vara med men idag tänkte jag det kunde vara kul för Thilda att leka. Vi var där sent (börjar 09:00 och vi var där 09:30) men vi var ändå först. 
 
Innan vi gick. När Thilda fick se mina byxor sa hon " Mamma, dina byxor är trasiga... Ok, du får ha på dig dem nu om du lovar att slänga dem när vi kommer hem. Eller sy dem.". Haha, jag är själv osäker. Är jag för gammal? Är de för trasiga? Thilda sa ju vad hon tyckte i alla fall. 🙂
 
På väg till Geneva. 
 
Väl där. Vi var som sagt först.
 
 
Thilda och jag målade och 20 min senare kom en tjej från området (utan barn), som jag inte träffat innnan. Halv elva kom fler mammor och barn. Lite senare hände en sak som tog energi. Mellan barnen. Relationer blir svårare med barn faktiskt. 
 
Vi var kvar en stund men sen gick vi hem för att äta lunch hemma. Nu ska vi ut i solen. Kändes faktiskt inte helt rätt att sitta inne i kylan på Geneva idag när solen strålar och det är varmt ute. 
 
Nu ska vi vända den här dagen!
 
/Charlotte

Kommentera här: