Besöksdag på skolan

Vi var på skolan 08:20, dvs 10 minuter innan de öppnade för besök. Vi var spända på att se klasslistan. Listorna satt i lobbyn så vi kunde se direkt när vi kom dit att Thilda är i Y1E. Year 1 - E. Fem Y1-klasser. 

Innan vi åkte hemifrån. 
(null)

På väg. 
(null)

Vi gick upp för trappan när de öppnade och träffade lärarna. Miss Tinnelly (Irland) och Miss Nancy (Kina). Två gulliga tjejer och även en till som ska vara med under deras språklektioner. De kommer ha 6-7 veckor att vänja sig vid att gå i year 1, sedan börjar allvaret med lektioner och läxor. 

Thilda letar efter sin låda. 
(null)

Learning community där barnen kan leka med de andra barnen i year 1. 
(null)

(null)

(null)

Thilda är väldigt taggad inför morgondagen. Barnen börjar åtta och lektionerna slutar 14:50, men jag får hämta först 15:15. 

Nu på eftermiddagen har vi rensat bland Thildas leksaker. När ayin kom strök hon men när jag gick till gymmet lekte hon med Thilda. Jag behövde verkligen röra på mig, inte på mitt bästa humör. Men går alltid ifrån gymmet lite lättare och gladare. Sprang tio minuter, alltid en början. Lite crosstrainer också. 

Sen gick vi till lekplatsen. Först lekte vi och hade skoj själva och sen kom vänner och vi lekte/umgicks. Thilda ville verkligen inte gå hem men det var dags för middag. 
(null)

(null)

Thilda somnade strax efter åtta vilket är bra inför morgondagen. 

/Charlotte 



Kommentera här: