Inte en helt harmonisk fredag

Vi tog en promenad till Bailian mall i går förmiddags. Det var varmt och det var en anledning att ta en kall glass. Häagen Dazs - knappast värd det dubbla priset mot glassen vid hamnen i Spanien. Men god. 
 
 
Sen hem för att svida om. Vi åkte till stället på Pudong där man förnyar visum och mötte upp representater för Crown som hjälper oss med processen. Tom har varit skeptisk innan för de har behövt fler papper och uppgifter från oss, tidigare än vanligt. Men det var positivt för det gick på 20 minuter denna gång istället för 60 minuter. Vi bestämde oss för att ta en sväng via The Bund på väg hem. 
 
 
 
 
 
Halv fem ringde vi en våning ner, till Mercato, och bokade bord till när de öppnade kl. 17:30. 
 
 
 
Allt ser ganska harmoniskt ut på bilderna men... Thilda var trotsig hela dagen. Trots att hon fick sitta med min telefon en del (inte på restaurangen men innan i baren en våning upp), och faktiskt hade en väldigt bra dag, var hon grinig och trotsig. Frustrerande. Speciellt när mitt humör inte var på topp (skönt när man kan "skylla på" PMS).
 
Försökte göra allt för att Thilda skulle gilla maten. Beställde köttbullar som hon ville ha och tog såsen separat. Men det passade ändå inte. Köttbullarna smakade hon på en pytteliten bit men åt sen inte (för det var något grönt i "seeweed eller något" sa Thilda) , såsen smakade hon inte ens på. Jag längtade hem när vi ätit upp. Då var chauffören försenad och vi gick för att möta upp honom (med real time GPS på så att vi såg varandras location hela tiden). Han förstod inte det och stod helt plötsligt nästan utanför restaurangen. Gaaah. Minst 30 minuter senare än vi tänkt åkte vi hemåt. 
 
Kvällen avslutades med att Tom och jag tittade på ett avsnitt av en serie på Netflix, bra slut på dagen. Pratade med Thilda innan hon somnade om att vi ska ha en bättre dag idag. Väldigt glada att det är lördag idag, och inte söndag.
 
Idag gör vi till en bra dag!
Kram och kärlek
 
/Charlotte

Kommentera här: