En öl i poolen

Igår när vi kom upp från stranden ville Thilda bada i poolen. Det ville inte vi. Jag var hungrig. Men så såg vi två stolar i vattnet vid poolbaren och vi kunde offra oss på ett bad. Fick den briljanta idén att Tom och jag satt ner, tog varsin öl och pratade. Men det funkar ju inte riktigt så. Thilda ville inte leka i vattnet själv. 🙂 Men det blev en bra blandning av lek och prat. Mysigt! Första gången vi testar en poolbar på det sättet, på stolar i vattnet. 

(null)

Sen blev det en lunch i poolbaren, inte i vattnet...

(null) 

En ceasarsallad med grillade räkor till mig. Dock hade de missat baconet. När tjejen kom och frågade om allt var ok sa jag att "det var jättegott men inget bacon". Tjejen erbjöd sig att hämta men jag var ju nästan klar och avböjde. Hon kom dock snart med en skål bacon. Strax efter kom kocken och ursäktade sig. Wow! 

Thilda var jättetrött och fick vila på rummet efter lunchen. Efter vilan var det en aktivitet på barnklubben och vi lämnade Thilda där. De skulle göra julkort. Tom och jag gick till gymmet. Trettio minuter på bandet är bättre än inget tänker jag. Men nu har jag fått ont i knät. Haha. 

(null)

(null)

Gick för att hämta Thilda me hon ville stanna lite till. Tio minuter till fick hon stanna för sen skulle vi duscha och göra oss iordning för kvällen. Vi hade bokat Christmas evening dinner på hotellets restaurang. 

Jag har missat att dela med mig av denna bild. När Thilda målade sina tånaglar på hotellet i Hong Kong. Övning ger färdighet. När hon ville måla mina naglar sa jag dock stopp. 
(null)
Hoppas att du hade en fantastisk julafton! ❤️
Det hade vi. Det enda vi saknade var nära & kära! ❤️ 

Idag firar vi vidare för här firar de flesta den 25e december. 

/Charlotte 

Kommentera här: