Dagens goda gärning

Igår kom Tom hem, vi åt rester (till Toms glädje, haha) och myste i soffan. När Tom kom var vi i full gång att baka morotskakor. Tänkte att vi skulle fått klart en in i ugnen innan Tom kon men vi hann inte riktigt klart. Han fick ringa på dörren istället för att vi springer och välkomnar honom när vi ser bilens baklampor, det händer inte så ofta att vi inte är först. Vi somnade alla tidigt och sov hela natten. Underbart! 
 
Imorse vaknade vi strax innan sju (Thilda strax innan åtta) - också fantastiskt. Vi var utsövda. 
Vi softade lite, åt frukost och jag bakade klart morotskakorna. De var till en Bake sale som är i klubbhuset idag. Dagens goda gärning. De såldes för 150 / kaka. Vet inte vad de tog per bit. Men det är inte gratis. Kanske ska börja sälja utanför huset på helgerna. 😉
 
Thildas kompis kom över och lekte, strax efter ringde en annan kompis på dörren och de lekte alla tre. Tre svenska tjejer men de blandade både engelska och svenska när de lekte. Inte helt lätt att vara tre. 
 
Men lite senare var det slut på lek för vi skulle gå till banken och Pearl market. Thilda cyklade. 
 
Pearl market. 
 
Thilda fick välja en present för hon fick så fina ord av sina lärare igår. Hon valde en liten docka (ingen aning om hur namnet på den stavas..)
 
När vi gick hemifrån var klockan elva, vilket jag tycker är en dum tid för då hinner vi inte hem till lunch, eller lunchen blir väldigt sen (och jag blir på dåligt humör). Jag misstänkte att det fanns en hemlig plan. När vi var på väg så sa Thilda "kan vi inte äta på Fat Cow idag?". Jag borde vetat att det var det som var planen... Vi hamnade förstås där. Och nu har Tom ätit sin måltid för dagen och Thilda och jag får väl ta något enkelt hemma. Men det blir bra att inte gå ut mer för luften är ännu sämre än i morse. Över 200 nu... usch!
 
Lunchen. Det var väldigt länge sen vi var där, Tom tror att det var när Calle hälsade på i augusti. 
 
 
När vi kom hem gick vi förbi Bake salen och handlade lite. Tre fudgebitar blev det men bara en är med på bild. Fudgen kostade 20 rmb styck. Inte gratis men den är väldigt (!) god. 
 
/Charlotte

Kommentera här: