Damm över hela huset

Vid halv tio ringde jag och frågade när de kommer och fixar i köket. De visste inte när de kommer från företaget som skulle fixa det. Vid tio ringer det i alla fall på dörren och housekeeping kommer för att täcka i köket. Sen kommer alla möjliga människor för att titta och känna. Samtal till receptionen, de pratar på kinesiska med receptionisten, sedan får jag luren och får informationen på engelska från receptionisten. 
(null)

Jag satte/la mig i kontoret för att lyssna på föreläsning och läsa.
(null)

 På golvet för det är så varmt och gott av golvvärmen. Strax innan elva insåg jag att jag inte skulle kunna gå in i köket och hämta lunch/tallrik/bestick/vatten. Suck. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Micron står ju ändå i vardagsrummet nu. 

Jag fick uppdatera min Sherpa’s app och göra min första beställning hem. Wow, lite spännande. Betalade direkt med wechat. Valde en pasta med kyckling och pesto från Wagas. 60 rmb + 17 rmb i frakt. Det skulle ta 56 min. 
(null)

Tjugo över elva kom en kille och vi fick ringa receptionen igen. Det visade sig att de redan var klara. Jag kunde inte gå in i köket i vilket fall som helst. Ett rök av damm. Lukten gick ut i vardagsrummet även om dörren var stängd. Det syns inte så bra på bilden. 
(null)

Jag gick till klubbhuset och köpte vatten (2rmb för en flaska) och gick till restaurangen för att låna gaffel och kniv. 

Hem för lunch. 

Sen ringde det vid tolv igen. Receptionen frågade om tekniker kunde komma tillbaka och sätta dit diskhon. 

När de hade gått kom nästa samtal. Klockan 13:50 kommer housekeeping för att städa. 

Bänken i badrummet fixar de på måndag. De har tagit måtten och vi ska få en helt ny bänk. Blir nog snyggt. 

Nu ligger jag i sängen och pluggar. Kan inte vara i vardagsrummet pga lukten och är stel i kroppen efter att ha suttit på golvet. Det har tyvärr börjat regna men det är ju ganska mysigt att lyssna på regnet, när man slipper gå ut. Några steg till hade ju iofs inte skadat. Gick hem från skolan men har ändå bara fått ihop 7000 steg idag. Ska försöka få till i alla över 10 000 steg varje dag. 

/Charlotte 

Kommentera här: