Lite egentid

Nu på eftermiddagen åkte Tom och Thilda till Coop för att handla. Jag fick lite välbehövd egentid för studier. Himla skönt. Men nu ska det snart lagas middag till Calle, och oss. 😊
 
Vi har varit ute och tittat på några tomter också. Vet inte var vi hamnar i framtiden. Vi trivs väldigt bra där vi bor i Kärra men funderar inför Thildas skolstart. Ska vi flytta så ska det bli till något bättre. Hittar vi inte något som är bättre (det finns många parametrar att väga in) så bor vi kvar för vi trivs som sagt. Men ju mer man tittar ju mer lär man sig om vad som finns och vad man vill ha. Prioritering också, vad är viktigt för oss. Thildas skola är mycket viktig i vilket fall som helst. Den är grunden för hela hennes liv. Jag har själv insett hur viktigt den är. Jag söker kurser på mina betyg från gymnasiet (vilka kunde varit bättre, jag är glad när jag kommer in på kurser). Även om jag pluggade under gymnasiet, och som jag tycker gjorde jag mitt bästa, så blev inte betygen speciellt bra. (14,14 där 10 innebär G i alla ämnen och 15 innebär alla VG.) Antagligen hade jag lyckats bättre om jag läst något annat som jag var mer intresserad av. Men det är lätt att vara efterklok. Skolan är väldigt viktig i alla fall, det är den tiden man har störst möjlighet att lära sig också. Nu funkar hjärnan inte lika bra... hmm. 
 
Nog om det. Nu blickar vi framåt och ser möjligheterna. Tom har visat mig Ted talks (pepp talks) under två dagar och vad mycket man kan lära sig. Vad mycket man kan lyssna på som engagerar en och peppar en. Det finns mycket sk*t på Youtube men också väldigt mycket bra!
 
Sötnos vid lunchen. "Jag tar en selfie".
 
/Charlotte

Kommentera här: