Som igår

Igår kväll åkte vi ju tyvärr ifrån Frillesås. Kändes lite väl kort och jag saknar dem redan. ❤
Men vi hann med en mysig taco-middag med mamma, pappa, moster och morbror. Sen körde min snälla mamma oss in. Jag tänkte att vi skulle tagit buss, tåg och spårvagn och planerade för det. Men då sa pappa att "nej, det är klart att vi kör er. vi hinner ju inte umgås med er så mycket så det är ett sätt att få träffa er mer". När mamma frågade om pappa skulle åka med in och lämna oss sa han nej. Hahaha. Vi hann umgås lite med mamma i alla fall. Men pappa skulle jobba idag så jag förstår honom. 🙂❤ Och vi umgicks ju med honom när vi åkte med ner till Frillesås. 
 
Efter middagen fick vi mumsiga hemmagjorda semlor som min moster gjort! Gott gott! Två fick följa med hem till Tom som han tacksamt tog emot. 
 
Vi fick fina alla-hjärtans-dag-blommor av mamma och pappa. ❤
 
Nu på eftermiddagen och kvällen var vi bjudna till några vänner i Kullavik på middag. Det var länge sedan vi sågs men det känns som igår. Och vi kom överens om att vi alla inte ser en dag äldre ut, lika unga och fräscha som förr. 😊
Vi bjöds på väldigt god mat och efterrätt. C och R är några av de mest effektiva i köket jag känner. Allt går så snabbt och det ser så lätt ut! Mysigt att ses igen.
 
Nu är det faktiskt läggdags. 
 
/Charlotte

Kommentera här: