Vad fanns i paketet...

Hämtade en glad Thilda från skola igår. Väldigt nöjd med dagen. Vi hoppade in i bilen och det var dags att öppna, det tunga, paketet. 
 
Inuti fanns massor av Frost-böcker. De var både på kinesiska och engelska, vilket är perfekt för då kan både jag och ayin läsa dem för Thilda. Thilda blev överlycklig! Vi började läsa direkt. Vi fortsatte läsa vid läggdags och hade även med en bok och läste på väg till skolan idag. 
 
Igår hade Thilda gymnastik och det tyckte om var jätte roligt! Vi var båda trötta och somnade båda två efter en boks läsning. Jag vaknade dock som tur var till efter en liten stund igen. Höll mig vaken till elva för att kunna sova hela natten. Vilket visade sig inte så smart för Thilda vaknade igen 01:30 och undrade när det var morgon.. vi lyssnade på regnet och somnade nog efter någon timma. Thilda var rädd för både mörkret och häxor. Men vi använde en ramsa vi lärde oss på en teater på Alfons kulturhus, den gick något i stil med "Stick dumma spöke, för du finns ändå inte", fast vi sa häxa istället då... 
 
Det blev köttbullar, från frysen, med pasta till middag. Thilda blir bättre och bättre på att dela sin mat själv (tack till min kusin för tipset, att det är dags att börja öva 😘).
 
Post från en familj som flyttade under tiden vi var borta. 😢❤. Ett kort med fina ord och en chokladkaka. (Tysk då de kommer från Tyskland.) De flyttar till LA.
 
Agneta kom förbi och vi hann prata lite innan gymnastiken. Trevligt att ses igen! Känns som igår. Tre veckor kändes som sagt som en lång tid men gick ändå snabbt. 

Kommentera här: