Varför köpa godis när man kan baka en hel kaka?

Jag var som sagt sugen på sött igår. Samtidigt var jag på dåligt humör. Så istället för att gå ut en promenad bakade jag en kaka. En kladdkaka. Mmm älskar smeten. Kakan hann precis bli klar i ugnen innan jag skulle åka till skolan.
 
 
När vi kom hem från skolan tog Thilda och jag en fika. Middagen blir sen på tisdagar eftersom Thilda har gymnastik 16:45-17:15. Jag hade tänkt fel på tiden vilket resulterade i att vi var i gymnastik-hallen 20 min tidigt. Bättre det än sena i alla fall. Rummet blev fullt med folk, föräldrar, syskon, kanske vänner också. Det var kaos. En lillebror spelade på mammans mobil på högsta volym (asiater, kineser?) och jag gich faktiskt och sa till. Stackars barn, inte konstigt att de inte kan koncentrera sig på lektionen när det är kaos i rummet. Coach Dale kom till mig och Nicky i slutet på lektionen och frågade om Thilda och Chloé kunde vara med på den senare lektionen from nästa vecka, med de stora tjejerna. Gruppen nu är 3-4 åringar och nästa grupp (17:15-18:00) är nog 5-6 åringar. För att våra tjejer faktiskt kan lyssna på instruktioner.. som tränaren sa. 😉 Kul att höra och att få möjligheten. Tjejerna blev överlyckliga och stolta. Thilda har räknat dagarna till nästa lektion och hon ser så mycket fram emot det. 
 
Idag gick jag hem från skolan. Inget regn ännu! Wihoo. Prognosen ser dyster ut för dagen men nu har jag rört på mig lite i alla fall. 
 
Några bilder från promenaden hem. 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: