Älskade rutiner

Jag har längtat tillbaka till vardgsrutinerna. Men jag har också väldigt mycket uppskattat matrutinerna på Maldiverna. Frukost vid 08:00-08:30, lunch 12:30 (när de öppnade), middag 19:00 (när de öppnade). Inget småätande mellan målen. Perfekt. Var inte speciellt hungrig heller, ovanligt men det beror väl på värmen. 

Sista dagen ingick bara frukost. Då åt vi sedan en väldigt sen lunch (middagstid...) som kostade runt 700 sek. 4 små pizzor och Nuggets till Thilda (utan pommes för de hade kostat 50 kronor till) med vatten. Galet. Nästa mål skulle varit på flyget men det var sent, tog tid och var turbulent så vi somnade istället. Sen blev det lunch på nästa flyg mot Shanghai. Vi höll på att svälta ihjäl innan det kom in. Lite salta kex och en kexchoklad fick gå ner under tiden. Min mage mår bättre av regelbundna måltider i alla fall. Thildas också tror jag för hon hade ont i magen på flyget mot Shanghai.  

Imorse var vi trötta och hade helst av allt legat kvar i sängen. Ser fram emot att få krypa ner ikväll och läsa en bok eller två. I nytvättade lakan. 

Thilda somnade på väg till skolan och vi parkerar och låter henne sova en liten stund. 
(null)

Nu ska jag väcka Thilda och vi ska starta igång den här dagen. 

/Charlotte


Kommentera här: