Ännu en överraskning

Tom har tjatat om "lejonen" sedan i våras. Två lejon som ska stå och "vakta" utanför dörren. Jag har varit skeptisk! Det funkar väl här men passar det sen i Sverige? När vi var på blomstermarknaden för några månader sedan var vi inne i en butik och hittade två som vi faktiskt gillade båda två. Men jag försökte ändå hålla minen och vara fortsatt skeptisk. Innan kommande helg åkte jag tillbaka och köpte dem. Killen levererade dem samma dag på moppe, till Agneta. Agneta och Oskar ställde nämligen upp och tog hand om dem under tiden så att inte Tom skulle hitta dem hemma. De hjälpte även till med att ställa dem utanför nu när vi var iväg. Mycket uppskattat! Jag vet inte riktigt hur de gjorde för de var (väldigt) tunga! Tack tack tack! 

Tom har varit tillbaka i butiken en eller två gånger och stört sig varje gång på att någon annan köpt lejonen. Jag har flinat inombords och undrat om det inte synts på mig att det var jag som köpt dem. 

Tom blev jätteglad! 
(null)

Den vissna blomman kom visst också med på bild. 

Tom lämnade innan halv sju. Så det är mig ensamt här nu men han kommer ju hem snart igen. 

Vi hann hem till Thildas gymnastik och hon tyckte att det var kul! 
(null)

Klubbhuset är fortfarande julpyntat. Mysigt!
(null)

Nu har vi förberett för skola imorgon. Thilda har somnat och jag är också riktigt trött. Har tagit fram min skolbok för kommande kurs men ska snart släcka. 

❤️
(null)

Chauffören säger att Tom är "svart" men att vi andra inte fått någon färg. Tack... haha. 

Sov så gott!

/Charlotte

Kommentera här: