Ofullständigt inlägg

Jag känner verkligen att jag bara hafsade ihop inlägget igår för att lägga ut något. Jag skrev inte om allt som jag hade tänkt och lät lite allmänt negativ. Jag låg i sängen och var redo att släcka och sova. 
 
Idag är en ny dag - med ny energi i kroppen! Trollig i håret och sår på näsan... Men glad. 
 
Jag lämnade en glad Thilda. Igår när jag skulle slänga mjölkpaketen (i vår återvinningssortering) sa Thilda "Nej, släng den inte. Vi ska ha med trash till skolan för att tillverka saker och även använda i vårt kök." Sagt och gjort, vi samlade ihop någon juicepaket, flingpaket osv. Imorse var det nästan det första hon sa "mamma, var är mitt trash" och tittade ut i köket. Hon blev så glad när hon insåg att jag hade hittat några fler förpackningar. Stolt tog Thilda med kassen till skolan!
 
Jag gick hem från skolan och när jag kom till gångbron över stora vägen såg det ut så här. 
 
 
 
De fixar halva bron i taget - smart!
 
Sen gick jag och hämtade ett paket. En högtalare till Tom. Men Tom är lite orolig för lådan var nämligen väldigt lätt (inget bra ljud tror Tom). Vi får se, den ligger kvar i sitt paket till på lördag. Tom kommer hem fredag (imorgon 😍 ) men sent på kvällen. 
 
Jag har äntligen kommit in på den tredje kursen (alltså kommit in på kurssidan och kommit igång med introduktionsföreläsning osv.). Det tar lite längre tid när det är på en ny skola, då man ska skafffa konto för inloggning och lära sig en ny plattform. 
 
Nu är jag igång med: 
* Purchasing and Supply Chain Management
* Ledarskap och team
* Introduction to entrepreneurship
 
Spännande och känns riktigt roligt! Men det kommer bli tufft eftersom jag bara lyckats söka kurser som startar period 1. Hade jag haft bättre betyg från gymnasiet hade jag kunnat välja och vraka mer. Nu söker jag visserligen bara allt jag tycker låter intressant men kommer tyvärr inte in på så mycket. Betygen från gymnasiet är väldigt viktiga. 
Att alla kurser startar första perioden (några är på lägre takt och pågår under nästan hela våren) lämnar ju lite möjlighet innan sommaren att läsa spanska (och/eller kinesiska). Perfekt!
 
Jag är tacksam för att jag kan planera mina dagar (vilket studier möjliggör till skillnad från jobb). 
Idag ska jag verkligen försöka prioritera träning medan Thilda är i skolan. Har ju knappt rört på mig sedan vi kom hem. 
 
 På lördag är det en vecka tills vi åker...
 
/Charlotte
 

Kommentera här: