Omprioritering

Jag hade gjort en plan för resterande uppgifter i kurserna och den gick ut på att börja med det lättaste och spara det svåraste till sist. Det vill säga uppsatsen i Kinesisk historia ("svårast"). Jag hade för mig att deadline på samtliga uppgifter var den 20 januari. Det var den inte... jag insåg att uppsatsen måste vara inlämnad senast den 13 januari. Bråttom! 
 
Men tack vare bra förarbete i Sverige (insamlandet av information och lagt in mycket information i uppsatsen redan, dock en hel del på engelska och ingen struktur) så har jag nu kommit ganska långt med uppsatsen och jag känner mig trygg inför inlämningen. Puh. 
 
Nu ska jag fortsätta. Jag ser fram emot att hämta Thilda snart. I eftermiddag har hon simning, jag hoppas att hon orkar med det. 
 
Vår jetlag är inte lika tuff som mot Sverige. Maldiverna ligger nästan mitt emellan Sverige och Kina så +3h mot Maldiverna. Men vi var båda trötta imorse som sagt och Thilda var ledsen när jag lämnade henne på skolan. Dock är jag övertygad om att det gick snabbt över. 
 
Jag har inte rört på mig alls, förutom en tur till klubbhuset för att betala December-räkningen och köpa bröd+vatten. Men det kommer ju en dag imorgon. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: