Vem har sett hajen?

Inte jag i alla fall! 

Tom, Calle och Cornelia har snorklat varje dag. Thilda var med Tom igår med sina glasögon (och armpuffar), men jag har hållt mig på land. Inte riktigt helt sant. Gick till andra sidan ön igår och försökte dyka med Thildas lugnare vatten, men utan armpuffarna. Det gick inte så bra så vi såg inget. 

Calle såg HAJEN först, sen resten av gänget. Inklusive Thilda! Hon var så stolt. Den var ca en meter lång. "Black tip reef shark".
(null)

Imorse snorklade jag ut till kanten av revet. Där man ser från kanten av vattnet blir mörkt sluttar botten rakt ner. Man får nästan höjdskräck. Så läskigt. Men så många häftiga fiskar! Och stora! Färgglada. Som att vara i ett jättestort akvarium. Deluxe! Något av det häftigaste jag sett men också så läskigt. Var bland annat rädd att nudda reven i vågorna. (Tom skrapade sig häromdagen.) Nästan glad att jag inte såg hajen för jag vet inte vart jag skulle tagit vägen. Kändes som fiskarna var ute efter mig och bet mig. Simmade snabbt in igen efter en stund. Andfådd och skraj. Men impad! 

Vi tog ett glas vin i solnedgången idag. 
(null)

(null)

Sen beställde Thilda sitt naan-bröd och sin pasta med kyckling helt själv. 
(null)

/Charlotte
Kommentera här: