Thildas femårsdag

Det blev en dag då Thilda fick bestämma. Hon hade önskat att vi skulle väcka henne med en bricka på sängen på morgonen. Thilda ville ha godis till frukost. Hon ville ha ett paket på brickan och det var en av presenterna från Calle. Thilda fick som hon ville. 
 
Planen var att det skulle bli donuts med rosa glasyr på och smarties men när jag kom till bageriet igår morse fanns de inte... det fick bli choklad istället. 
 
 
Sen åt vi frukost på takterassen medan Thilda öppnade presenter. Hon öppnade dem i lugn och ro och uppskattade varje paket. Det tog sin tid dock och hon fick inte ätit så mycket...
 
Sen lekte Thilda fram till lunch. Lunchen ville hon äta på Mc Donalds men vi har ett Burger King i närheten så dit åkte vi. 
 
 
 
 
Lite vila och mer lek hemma. Sen måla naglarna. Thilda får ju som sagt måla dem vid jul och sin födelsedag så hon har verkligen sett fram emot det. Hon fick nagellack från H&M som var för barn - peel off. De var värdelösa och lossnade första badet efter att Thilda målade naglarna (igår eftermiddag). 
 
Till middag blev det grillad kyckling, pasta och potatis. Vitlökssås (Creme fraiche och pressad vitlök) äter vi till varje middag nu i princip. 
 
Sen kladdkaka/tårta. 
 
Önskemålet för kvällen var cirkusen som ligger 8 min gångväg från oss. Den har legat där i runt två veckor och Thilda har varit så sugen på att gå. Jag var där och köpte biljetter innan lunchen igår. Tom ville inte följa med men barnen och jag gick. Det var Calles första gång på cirkus. Inga djur alls med på föreställningen, 2h lång, hade nog varit ännu bättre om man kunde spanska. Thilda uppskattade det verkligen. Vi var hemma vid elva igår kväll igen (började klockan nio på kvällen). 
 
 
 
 
 
När vi kom hem fick Thilda leka lite, sen läste vi och sjöng innan hon somnade nöjd. En väldigt bra Thilda-dag! 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Cathrine:

Vilken härlig födelsedag 💞 Stort grattis i efterskott till Thilda!!

Kommentera här: