Party-trick

Thilda imorse "mamma jag kan få grejen (överläppen) till näsan". Haha. Det kan inte jag. Undrar om hon fått det från Tom? Jag har bett honom försöka och skicka en bild. 
 
 
 
Jag gick hem i det underbara vädret. Handlade på vägen hem - lite flingor, youhurt och mjölk. Thilda är i skolan även om hon helst hade velat vara hemma idag. 
 
Tom kommer som sagt redan onsdag kväll, Thilda är ledig fredag men går i skolan torsdag. Nu har jag bara måndag, tisdag och onsdag för att få klart min Business opportunity model (20 sidor) som måste vara inne på söndag (9 juni). Jag har ju torsdag - söndag också men hade varit kul att kunna vara med Tom och Thilda då istället för att plugga. Jag har kvar de finansiella beräkningarna och sen korrekturläsning och att snygga till. Innehållsförteckning och så vidare. Men ska nog få ihop det. Förmodligen börjar Kina-studierna denna vecka också. Men har inte hört något sedan min "evaluation" i fredags, där hon för övrigt konstaterade att jag får börja på nybörjarnivå. Haha. 
 
Ha en fin start på veckan!
 
/Charlotte

Kommentera här: