Shopping spree

Av min kära man fick jag pengar i födelsedagspresent för att gå på en shopping runda! ❤ Imorse träffade jag några vänner på The Place för en fika på Baker&Spice, det var alldeles för länge sedan. Trevligt! Efter fikan tog jag en sväng för shopping. Hittade dock inte speciellt mycket. Fyndade denna snygga mocka (fejk mocka?) "kavaj" för 30 rmb. Sommarrean hade visst startat idag så det var ju bra tajmat. 
 
 
Köpte även en röd bikini och några små saker till Thilda på rean. Inget mer. Funderar dock på att köpa bikinin i fler färger (finns online) för den var både snygg och skön. 
 
Nu har jag äntligen klurat ut hur jag ska ha datorn inkopplad med sladd imorgon på mandarin-lektionen (istället för wifi) så nu är det förberett. Jag pluggar och gör läxan. Men ska försöka gå till skolan och hämta Thilda för att få ihop några steg idag. I eftermiddag kommer Thildas kompis Chloé strax innan fyra och ska äta middag med oss, sen går vi till simningen tillsammans. 
 
 
 
Imorse hittade vi en tusenfoting. Thilda tyckte att vi skulle ringa Green Valley Villa så att de kunde ta bort den. Hmm. Jag har inte gjort något åt den ännu. Usch, äcklig!
 
 
Godmorgon lilla älskling!
 
Igår kväll när jag kom ner sprang något halvlitet/halvstort brunt snabbt som attan över bordet. Jag blev livrädd att det var en kackerlacka. Hämtade en spray i badrummet ich sprayade rejält på den, den blev lite långsammare och jag kunde döda den. Vet fortfarande inte vad det var, men också väldigt äckligt. Behöver en man i huset som kan ta hand om sånt. Kom hem Tom! Det är ju redan onsdag idag så snart är vi tillsammans igen! ❤ 
 
/Charlotte

Kommentera här: