Vad har vi gjort idag egentligen?

Inte mycket. När vi kom hem från sjukhuset åt vi lunch, lax från igår. 
 
Förresten så passade jag på att fråga doktorn om mina ögon när vi var där. Jag var rädd att jag fått samma som Thilda för ögonen var väldigt torra. Men hon sa att de var just väldigt torra och jag fick ögondroppar utskrivna tillsammans med Thildas medicin. Snällt! 
 
En städerska städade en blomma när vi satt i väntrummet. Det är renlighet på hög nivå. 
 
Vi var alltså på samma ställe som härom veckan. 
 
Efter lunchen bakade vi små kladdkakor och kladdkakemuffins. Smeten och kakorna är riktigt riktigt god/a. Det kan jag säga eftersom det är inte mitt recept. 🙂 Bakade i Kitchen aiden och det var himla bra. Förutom att disken blir lite mer avancerad. 
 
Agneta kom förbi på fika när kakorna var klara i ugnen. Till middag blev det stekt ris med köttbullar, så glad att jag kan "lura" i Thilda lite ägg på det sättet. Fast hon var inte överförtjust idag. Klagade på ont i magen och behövde inte äta upp allt. Rätt/fel? Vet inte, men hon åt ganska mycket ändå. 
 
Sen tog vi en sväng till Pines för att handla mjölk, Agneta och hundarna hängde på. Det regnade men det var väldigt skönt att komma ut en sväng. 
 
Thilda somnade till en bok vi inte läst innan, den handlade om naturen. Vi tog oss tid och lyssna och lukta. Vad luktade det? (och varför) Vilka ljud hörde vi? Thilda tyckte att det luktade fräscht, hon trodde det var från ACn. Och hon hörde ljudet från ACn och något annat ljud som vi inte kunde definiera. Ska göra samma sak ute imorgon. Stanna upp och reflektera över dofter och ljud. 
 
Vi fick ett sjukintyg från doktorn idag som sa att Thilda skulle stanna hemma två dagar så hon blir hemma imorgon också. Detta för att kunna visa upp i skolan för att få komma tillbaka... På fredag ska barnen i K4 ha sin konsert. Avslutningskonsert för K4, innan de börjar Y1. Thilda är så stolt. Jag kommer nog gråta har jag en känsla av. De bygger verkligen upp stämingen kring det också. Fröken mailade idag och sa att de hoppades att Thilda skulle komma tillbaka snart och skrev att det bara är " 3 sleeps left until the concert". Hela familjen ser väldigt mycket fram emot det. Tom kommer hem torsdag kväll och kan följa med. Jippie!
 
Redan onsdag imorgon igen. Vi har en lång lista för morgondagen men saker vi ska ta tag i. Jag måste göra min kinesiska-läxa också. 
 
/Charlotte

Kommentera här: