BUS

Hur blir man så här fräsch?
 
Det var lite roligt för när Tom ringde igår så var vi fortfarande i vardagsrummet på nedervåningen (hade inte hunnit upp trots att klockan var åtta...) När jag svarade sa Tom "vad fräsch du ser ut", haha. Kul att höra. Vet inte om det var att ljuset är annorlunda på nedervåningen eller det faktum att jag använt Brun Utan Sol (BUS)... Efter två nätter med BUS blir man så här "fräsch". 😉 Känner mig lite piggare faktiskt. 
 
Ok, inte världens bästa bild men jag har verkligen fått färg. I ansiktet, så halsen är fortfarande blek. Men den är ju fortfarande blek när jag sminkar mig brun också. 
 
Så, intressant samtalsämne? Kanske inte. Men kan tipsa om en omgång Brun Utan Sol om man känner sig lite hängig. Men gllöm inte att peela först.
 
Imorse körde:chauffören mig hem från skolan (trots strålande sol och värme), men vi skulle ha storstädning 08:45 och jag var tvungen att fixa lite innan. När städerskorna kom gick jag till Flower market. Chauffören var lite störd på att jag skulle gå när han stod utanför med bilen men jag fick förklarat att jag samlar steg, mot 10 000. Han var chockad när jag berättade det. Mätte med Runkeeper och lärde mig att det är 2,3 km dit. Chauffören kom till Flower market lagom när jag hade handlat klart. Blommorna in i bagageluckan och jag gick hem. Chauffören körde och lämnade blommorna utanför huset. 
 
 
Nu blilr det vårigt här. Det ska bli 19 grader idag så det passar ju bra. 😊
 
Nu på förmiddagen var jag inbjuden till Agneta och jag har haft en väldigt rolig förmiddag, kan berätta mer sen. Har ju lovat att berätta om igår kväll också. 
 
/Charlotte

Kommentera här: