En sorgsen måndag

Igår fick var en sorgsen dag eftersom våra vänners hund kom till hundhimlen. Hon har varit dålig ett tag men ändå mått bra med medicin. Igår mådde hon inte längre bra. Väldigt ledsamt och nu blev det tomt! ❤ 
 
Jag var en stund på en väns födelsedagsbrunch. På min ena sida satt två tyska tjejer (flest tyskar eftersom födelsedagstjejen är tysk) och det vet man ju själv hur lätt det är att man hamnar in på sitt eget språk... Men de var väldigt gulliga och det är ju intressant att "tjuvlyssna" på tyskan, jag förstå ju en liten del i alla fall. På min ena sida satt en spansk tjej och när jag gick kändes det som att jag visste allt om henne och hon inget om mig (förutom det lilla som jag valde att berätta). Det är viktigt att vara nyfiken, fråga och vara intresserad. (Pappa pratar alltid om vikten av att vara nyfiken och han har rätt.) Även om man kanske inte alltid är intresserad. Det ingår väl i den sociala koden? Eller? Det behöver ju inte vara svårare än att fråga samma fråga tillbaka.
 
Jag hade på mig min nya skjorta. Den är slimmad, men jag gillar den. 
 
Ayin var hos oss igår och jag hade lagt fram mat från kylen, kyckling trodde jag. Jag insåg dock senare att det var de två fläskfiléer som jag köpte förra veckan. Det blev bra ändå. Den ena stekte ayin i bitar med broccoli, mums. Den andra ville hon göra med ströbröd... jag var skeptisk. Hon sa "chinese - really good", jag sa ok. Thilda älskade den andra varianten, hon sa att det var det godaste köttet hon någonsin ätit. Jag tyckte båda var goda. Lyxigt att få maten lagad. 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: